Zeekr öppnar butik i Göteborg

Zeekr öppnar butik i Göteborg

Pop-up butik i Femmanhuset i Göteborg öppnar inom kort!

Zeekr storsatsar i Sverige

Nästa månad så öppnar Zeekr sin tillfälliga butik i Femmanhuset i Göteborg, vilket markerar varumärkets första fysiska närvaro i staden. Besökare får möjlighet att utforska bilmodellerna och samtala med representanter från företaget. En betydande del av design- och utvecklingsarbetet för den europeiska marknaden sker i Göteborg, även om bilarnas tillverkning sker i Kina.

Kommer ni besöka Zeekrs nya butik?

Alexander Nathanaelsson

Alexander Nathanaelsson

Alexander är en av grundarna till Elbilar24 och redaktionellt ansvarig för allt innehåll, där fokuset ligger på att informera våra läsare om allt inom elbilsbranschen. Bakgrunden till Elbilar24 är att jag själv letade efter en plats där jag kunde lära mig det jag behövde om elbilar inför ett bilköp, men hittade ingen plattform som täckte alltifrån bilar, till information om regler och riktlinjer samt tillbehör. Så tillsammans med 3 vänner grundade vi Elbilar24 så att du som konsument ska kunna hitta allt det du behöver, som privatperson, företag eller bostadsrättsförening på ett och samma ställe.

Det är därför vi på Elbilar24 skriver, utbildar och jämför allt inom elbilar. Då elbilsmarknaden utvecklas i raketfart är det viktigt att hålla sig uppdaterad på nyheter och förändringar i branschen, som till exempel hur avdrag för en elektrisk tjänstebil görs när man laddar hemma eller vilka kostnader som är subventionerade när man installerar en laddbox. Att du sen kan köpa tillbehören genom oss ser vi som ett plus för dig som kund