Schemalägg din laddning i Teslas app

Schemalägg din laddning i Teslas app

Nu kan du enkelt schemalägga laddning med Teslas app för din Wall Connector-laddbox. Tesla har nyligen lanserat spännande nya funktioner i appen, tillgängliga efter en trådlös uppdatering av din laddbox (gäller endast generation tre).

Flera fördelar med schemalagd laddning

Schemalägga laddning: Planera när din Tesla laddar, vilket ger dig full kontroll över ditt laddschema.

Se laddningsstatus i realtid: Följ laddningsstatusen på din bil i realtid, så du alltid vet hur mycket energi som har tillförts.

Åtkomst till laddningshistorik: Få en översikt över din laddningshistorik, vilket kan vara användbart för att följa din elförbrukning.

Fjärrstyrning av schemalagd laddning: Om du behöver ändra ditt planerade laddningschema kan du göra det enkelt från appen.

Anpassa laddinställningar: Ändra laddningsinställningar och anpassa dem efter dina behov och preferenser.

Denna praktiska laddbox fungerar med alla Teslor och elbilar som har en Typ 2-kontakt. Den finns tillgänglig till ett pris av 6400 kronor, exklusive frakt och installation.

Med dessa nya funktioner kan du optimera din laddningsupplevelse och göra det ännu enklare att hålla din elbil laddad och redo att rulla.

Alexander Nathanaelsson

Alexander Nathanaelsson

Alexander är en av grundarna till Elbilar24 och redaktionellt ansvarig för allt innehåll, där fokuset ligger på att informera våra läsare om allt inom elbilsbranschen. Bakgrunden till Elbilar24 är att jag själv letade efter en plats där jag kunde lära mig det jag behövde om elbilar inför ett bilköp, men hittade ingen plattform som täckte alltifrån bilar, till information om regler och riktlinjer samt tillbehör. Så tillsammans med 3 vänner grundade vi Elbilar24 så att du som konsument ska kunna hitta allt det du behöver, som privatperson, företag eller bostadsrättsförening på ett och samma ställe.

Det är därför vi på Elbilar24 skriver, utbildar och jämför allt inom elbilar. Då elbilsmarknaden utvecklas i raketfart är det viktigt att hålla sig uppdaterad på nyheter och förändringar i branschen, som till exempel hur avdrag för en elektrisk tjänstebil görs när man laddar hemma eller vilka kostnader som är subventionerade när man installerar en laddbox. Att du sen kan köpa tillbehören genom oss ser vi som ett plus för dig som kund