Peugeots e-Traveller får sig en makeover

Peugeots e-Traveller får sig en makeover

Längre räckvidd och facelift för Peugeots minibuss.

Plats för hela familjen

Peugeot introducerade 2020 sin eldrivna minibuss e-Traveller, och nu får denna modell en uppdatering som innefattar estetiska förändringar för att bättre harmonisera med Peugeots andra modeller, samt förbättringar av räckvidden.

e-Traveller är företagets mest rymlig elbil och kan rymma upp till nio personer. I sitt längsta utförande mäter den hela 5,33 meter. Bagageutrymme är också imponerande med volym på hela 1500 liter. Om alla säten utom de i första raden tas bort, ökar kapaciteten till hela 4900 liter, vilket gör den till en idealisk bil för både familjeutflykter och större transporter.

22 eller 35 mils räckvidd

Interiören i e-Traveller har moderniserats med ett nytt digitalt instrumentkluster och en större skärm för infotainmentsystemet, vilket förbättrar användarupplevelsen och ger bilen en mer modern look. Det finns nu två batterier att välja mellan: ett 50 kWh-batteri som erbjuder en räckvidd på 22,4 mil, eller ett större 75 kWh-batteri som ger en räckvidd på upp till 35 mil.

När det gäller laddningsmöjligheter kan e-Traveller laddas via AC med upp till 11 kW och via DC med upp till 100 kW, vilket gör laddningsprocessen både flexibel och effektiv. Bilen drivs av en elmotor på 136 hästkrafter, vilket ger tillräckligt med kraft även när den är fullt lastad. Än så länge är det oklart när den uppdaterade versionen av e-Traveller kommer att lanseras och vad den kommer att kosta.

Alexander Nathanaelsson

Alexander Nathanaelsson

Alexander är en av grundarna till Elbilar24 och redaktionellt ansvarig för allt innehåll, där fokuset ligger på att informera våra läsare om allt inom elbilsbranschen. Bakgrunden till Elbilar24 är att jag själv letade efter en plats där jag kunde lära mig det jag behövde om elbilar inför ett bilköp, men hittade ingen plattform som täckte alltifrån bilar, till information om regler och riktlinjer samt tillbehör. Så tillsammans med 3 vänner grundade vi Elbilar24 så att du som konsument ska kunna hitta allt det du behöver, som privatperson, företag eller bostadsrättsförening på ett och samma ställe.

Det är därför vi på Elbilar24 skriver, utbildar och jämför allt inom elbilar. Då elbilsmarknaden utvecklas i raketfart är det viktigt att hålla sig uppdaterad på nyheter och förändringar i branschen, som till exempel hur avdrag för en elektrisk tjänstebil görs när man laddar hemma eller vilka kostnader som är subventionerade när man installerar en laddbox. Att du sen kan köpa tillbehören genom oss ser vi som ett plus för dig som kund