Ny VD på Charge Amps

Ny VD på Charge Amps

Ett av Sveriges största e-mobilitetsföretag Charge Amps har gjort en del ändringar i sin ledning, där bland annat Olof Tholander utses som ny VD.

Imponerande styrelse

E-mobilitetsföretaget Charge Amps har genomgått förändringar i sin ledning, där Johannes Boson har utsetts till ny verkställande direktör. Han tar över efter Olof Tholander, som har begärt att få avgå från sin befattning.

Innan sitt nya uppdrag ledde Johannes Boson Svea Solar, en ledande aktör inom solenergibranschen i Sverige. I sitt nya uppdrag kommer Boson att ingå i ett team tillsammans med Andrea Joosen, som tjänstgör som styrelseordförande, Boel Swartling, som även har styrelseengagemang i Northe, samt styrelsemedlemmarna Peter Gille, Fredrik Lundberg och Johan Qviberg, vilka båda även är investerare i Charge Amps.

Sedan starten av Fredrik Jonsson 2012 har Charge Amps stadigt vuxit och utökat sin verksamhet på flera europeiska marknader. Under det gångna året förvärvades Charge Amps av det på Wall Street noterade kinesiska holdingbolaget NaaS, som redan äger flera dotterbolag inom laddningssektorn. Målet är att Charge Amps ska fortsätta att operera under sitt nuvarande namn och varumärke.

Alexander Nathanaelsson

Alexander Nathanaelsson

Alexander är en av grundarna till Elbilar24 och redaktionellt ansvarig för allt innehåll, där fokuset ligger på att informera våra läsare om allt inom elbilsbranschen. Bakgrunden till Elbilar24 är att jag själv letade efter en plats där jag kunde lära mig det jag behövde om elbilar inför ett bilköp, men hittade ingen plattform som täckte alltifrån bilar, till information om regler och riktlinjer samt tillbehör. Så tillsammans med 3 vänner grundade vi Elbilar24 så att du som konsument ska kunna hitta allt det du behöver, som privatperson, företag eller bostadsrättsförening på ett och samma ställe.

Det är därför vi på Elbilar24 skriver, utbildar och jämför allt inom elbilar. Då elbilsmarknaden utvecklas i raketfart är det viktigt att hålla sig uppdaterad på nyheter och förändringar i branschen, som till exempel hur avdrag för en elektrisk tjänstebil görs när man laddar hemma eller vilka kostnader som är subventionerade när man installerar en laddbox. Att du sen kan köpa tillbehören genom oss ser vi som ett plus för dig som kund