Mini visar upp en maskerad Aceman

Mini visar upp en maskerad Aceman

Den 24e april är det officiellt dags för Mini att presentera sin nya eldrivna modell Aceman, men nu har företaget visat upp en maskerad version av sin nya flaggskeppsmodell.

Genomgår sluttester innan lanseringen i vår

Mini är nära att avsluta de sista testerna för sin nya eldrivna crossover, Aceman. Trots att bara några maskerade bilder från testerna har släppts, har det avslöjats att premiären är planerad till 24 april. Aceman ser ut att bli en något mer nedtonad version jämfört med konceptet som introducerades 2022. Bilen är utrustad med ett 54,2 kWh batteripack från Cooper SE, och det är troligt att den även kommer att ha samma 218 häästkrafter starka elmotor. Tillverkningen av Aceman kommer att påbörjas i Kina mot slutet av året.

Alexander Nathanaelsson

Alexander Nathanaelsson

Alexander är en av grundarna till Elbilar24 och redaktionellt ansvarig för allt innehåll, där fokuset ligger på att informera våra läsare om allt inom elbilsbranschen. Bakgrunden till Elbilar24 är att jag själv letade efter en plats där jag kunde lära mig det jag behövde om elbilar inför ett bilköp, men hittade ingen plattform som täckte alltifrån bilar, till information om regler och riktlinjer samt tillbehör. Så tillsammans med 3 vänner grundade vi Elbilar24 så att du som konsument ska kunna hitta allt det du behöver, som privatperson, företag eller bostadsrättsförening på ett och samma ställe.

Det är därför vi på Elbilar24 skriver, utbildar och jämför allt inom elbilar. Då elbilsmarknaden utvecklas i raketfart är det viktigt att hålla sig uppdaterad på nyheter och förändringar i branschen, som till exempel hur avdrag för en elektrisk tjänstebil görs när man laddar hemma eller vilka kostnader som är subventionerade när man installerar en laddbox. Att du sen kan köpa tillbehören genom oss ser vi som ett plus för dig som kund