Ingen facelift av Tesla Model Y i år

Ingen facelift av Tesla Model Y i år

Tesla meddelar nu att det inte kommer någon facelift till Tesla Model Y under 2024, och att kunder nu ska fortsätta köpa existerande bilmodell.

Inomhusladdning i Sverige inom kort?

Spekulationer har cirkulerat om att en uppdaterad version av Model Y, med arbetsnamnet Juniper, skulle inleda sin produktion under sommaren. Detta har lett till att potentiella köpare av Model Y har valt att vänta med att placera sina beställningar, i förhoppning om att snart kunna få tag på den nya versionen.

Tesla har emellertid nyligen meddelat att denna uppdatering inte kommer att lanseras i år, vilket betyder att kunderna kan fortsätta att köpa den nuvarande modellen utan oro för en omedelbar ersättare. Exakt när den nya uppdateringen av Model Y kommer att släppas är fortfarande oklart.

Alexander Nathanaelsson

Alexander Nathanaelsson

Alexander är en av grundarna till Elbilar24 och redaktionellt ansvarig för allt innehåll, där fokuset ligger på att informera våra läsare om allt inom elbilsbranschen. Bakgrunden till Elbilar24 är att jag själv letade efter en plats där jag kunde lära mig det jag behövde om elbilar inför ett bilköp, men hittade ingen plattform som täckte alltifrån bilar, till information om regler och riktlinjer samt tillbehör. Så tillsammans med 3 vänner grundade vi Elbilar24 så att du som konsument ska kunna hitta allt det du behöver, som privatperson, företag eller bostadsrättsförening på ett och samma ställe.

Det är därför vi på Elbilar24 skriver, utbildar och jämför allt inom elbilar. Då elbilsmarknaden utvecklas i raketfart är det viktigt att hålla sig uppdaterad på nyheter och förändringar i branschen, som till exempel hur avdrag för en elektrisk tjänstebil görs när man laddar hemma eller vilka kostnader som är subventionerade när man installerar en laddbox. Att du sen kan köpa tillbehören genom oss ser vi som ett plus för dig som kund