Hyundai släpper en Disney-version av Ioniq 5

Hyundai släpper en Disney-version av Ioniq 5

Disney firar sitt 100-årsjubileum i år, vilket märks på flera olika sätt. Hyundai har valt att delta i firandet genom att lansera en specialutgåva av Ioniq 5, som de har döpt till Disney100 Platinum Edition.

Totalt kommer endast 1000 exemplar av denna unika bil att produceras. Varje bil kännetecknas av en distinkt matt guldnyans och är utsmyckad med Disney100-logotyper på olika ställen. Vid uppstart av bilen möts föraren av Disney-logotyper istället för de vanliga Hyundai-logotyperna. Dessutom har bilens fälgar fått en designinspiration från Disney.

Tyvärr verkar just den här versionen endast säljas på den amerikanska marknaden. Vad tycker du om den? Vi tycker den känns väldigt diskret!

Alexander Nathanaelsson

Alexander Nathanaelsson

Alexander är en av grundarna till Elbilar24 och redaktionellt ansvarig för allt innehåll, där fokuset ligger på att informera våra läsare om allt inom elbilsbranschen. Bakgrunden till Elbilar24 är att jag själv letade efter en plats där jag kunde lära mig det jag behövde om elbilar inför ett bilköp, men hittade ingen plattform som täckte alltifrån bilar, till information om regler och riktlinjer samt tillbehör. Så tillsammans med 3 vänner grundade vi Elbilar24 så att du som konsument ska kunna hitta allt det du behöver, som privatperson, företag eller bostadsrättsförening på ett och samma ställe.

Det är därför vi på Elbilar24 skriver, utbildar och jämför allt inom elbilar. Då elbilsmarknaden utvecklas i raketfart är det viktigt att hålla sig uppdaterad på nyheter och förändringar i branschen, som till exempel hur avdrag för en elektrisk tjänstebil görs när man laddar hemma eller vilka kostnader som är subventionerade när man installerar en laddbox. Att du sen kan köpa tillbehören genom oss ser vi som ett plus för dig som kund