X Shore lanserar Pro modell (OBS båt och inte bil!)

X Shore lanserar Pro modell (OBS båt och inte bil!)

Det svenska båtföretaget X Shore har nyligen avslöjat sin senaste tillskott till sin elbåtsfamilj: X Shore Pro. Denna imponerande elbåt är åtta meter lång och finns i två olika versioner för att passa olika behov.

Kommer i två utföranden

Trots att vi på Elbilar24 oftast skriver om just elbilar, är vi också intresserade av båtar. Därför hoppas vi att ni också tycker det är spännande att höra om svenska X Shores senaste lansering!

X Shore Pro-modellen ”Cabin 8000” är utrustad med en kabin som kan användas antingen för passagerarsäten eller som lastutrymme. Det ger flexibilitet och funktionalitet för olika ändamål och väderförhållanden.

Modellen ”Open 8000” har en öppen design och är perfekt för de som föredrar en mer öppen och luftig känsla när de är ute på vattnet.

X Shore Pro bygger på samma plattform som deras tidigare elbåt, Eelex 8000, som introducerades förra året. Tyvärr finns det ännu inga detaljer om båtens räckvidd eller maximala hastighet.

Priset och lanseringsdatum inte spikat ännu

När det gäller priset på X Shore Pro, har X Shore ännu inte tillkännagett en specifik prislapp. Kostnaden kommer sannolikt att variera beroende på hur kunderna väljer att konfigurera sin båt och vilka tillval de väljer.

När de första leveranserna av X Shore Pro kommer att ske är också en detalj som ännu inte har avslöjats. Men med X Shore:s rykte för att leverera innovativa och högkvalitativa elbåtar kan vi förvänta oss att det kommer att vara en mycket eftertraktad modell på den elektriska båtmarknaden.

Alexander Nathanaelsson

Alexander Nathanaelsson

Alexander är en av grundarna till Elbilar24 och redaktionellt ansvarig för allt innehåll, där fokuset ligger på att informera våra läsare om allt inom elbilsbranschen. Bakgrunden till Elbilar24 är att jag själv letade efter en plats där jag kunde lära mig det jag behövde om elbilar inför ett bilköp, men hittade ingen plattform som täckte alltifrån bilar, till information om regler och riktlinjer samt tillbehör. Så tillsammans med 3 vänner grundade vi Elbilar24 så att du som konsument ska kunna hitta allt det du behöver, som privatperson, företag eller bostadsrättsförening på ett och samma ställe.

Det är därför vi på Elbilar24 skriver, utbildar och jämför allt inom elbilar. Då elbilsmarknaden utvecklas i raketfart är det viktigt att hålla sig uppdaterad på nyheter och förändringar i branschen, som till exempel hur avdrag för en elektrisk tjänstebil görs när man laddar hemma eller vilka kostnader som är subventionerade när man installerar en laddbox. Att du sen kan köpa tillbehören genom oss ser vi som ett plus för dig som kund