eCarExpo kommer till Stockholm 2024

eCarExpo kommer till Stockholm 2024

Kommer under februari månad och anordnas på Friends Arena.

2-4 februari är eCarExpo på plats

eCarExpo, som är Europas största elbilsmässa, har nu fått satta datum för när den återvänder till Stockholm. Mässan kommer att äga rum den 2-4 februari, med första dagen inriktad på företagskunder.

Evenemanget kommer att hållas på Friends Arena, där besökare kommer att få möjlighet att provköra elbilar inomhus. Man förväntar sig närvaro av ett 20-tal bilmärken samt eldrivna motorcyklar, eldrivna båtar samt företag inom laddningsteknik och solceller.

Ses vi där?

Alexander Nathanaelsson

Alexander Nathanaelsson

Alexander är en av grundarna till Elbilar24 och redaktionellt ansvarig för allt innehåll, där fokuset ligger på att informera våra läsare om allt inom elbilsbranschen. Bakgrunden till Elbilar24 är att jag själv letade efter en plats där jag kunde lära mig det jag behövde om elbilar inför ett bilköp, men hittade ingen plattform som täckte alltifrån bilar, till information om regler och riktlinjer samt tillbehör. Så tillsammans med 3 vänner grundade vi Elbilar24 så att du som konsument ska kunna hitta allt det du behöver, som privatperson, företag eller bostadsrättsförening på ett och samma ställe.

Det är därför vi på Elbilar24 skriver, utbildar och jämför allt inom elbilar. Då elbilsmarknaden utvecklas i raketfart är det viktigt att hålla sig uppdaterad på nyheter och förändringar i branschen, som till exempel hur avdrag för en elektrisk tjänstebil görs när man laddar hemma eller vilka kostnader som är subventionerade när man installerar en laddbox. Att du sen kan köpa tillbehören genom oss ser vi som ett plus för dig som kund